/O nama
O nama2020-02-18T14:22:22+01:00

O nama

PETICA PRINT – Visok kvalitet proizvodnje je naša osnovna delatnost. Organizacioni i proizvodni kapaciteti omogućavaju nam da u vrlo kratkom roku završimo zadatke uz zadržavanje prepoznatljivog nivoa kvaliteta i usluge same štampe.

Više od decenije predanog rada u grafičkoj industriji garancija su da smo u mogućnosti da izađemo u susret svim zahtevima u oblasti offset, sito i digitalne štampe i da ostvarimo trajnu i uspešnu saradnju u oblasti grafičkog dizajna i pripreme za štampu.

Mi smo tim koji svakom poslu pristupa s jednakom pažnjom i željom za kontinuiranim poboljšanjem. Svakodnevni zadaci članova našeg tima usmereni su ka postizanju najvećeg mogućeg kvaliteta proizvodnje i usluga koje imaju za cilj zadovoljne klijente.

Moderno razumevanje biznisa, stručno osoblje i savremena oprema čine PETICU PRINT pouzdanog partnera u oblasti štampe i vizuelnih komunikacija. Posebna pažnja se posvećuje odnosu sa kupcima i dobroj poslovnoj komunikaciji kao dokazanom načinu zadovoljavanja potreba naših kupaca.

Od svog osnivanja 2007. godine, PETICA PRINT je napravio put od male kompanije koja pruža usluge štampanja do kompanije sa širokim spektrom usluga u oblasti grafičke industrije i kompletnog proizvodnog procesa štampe.

Tokom godina predanog rada, izgradili smo reputaciju zasnovanu na kvalitetnim proizvodima i uslugama kroz razumevanje i poštovanje potreba naših klijenata.
S obzirom na stručnost i iskustvo naših zaposlenih stečenih tokom godina uspešne i kontinuirane obuke u ovoj oblasti, u mogućnosti smo da ponudimo više od štampanja. Spremni smo da podelimo znanje sa našim kupcima i korisnicima, i dajemo konsultacije o izboru materijala koje mogu dovesti do poboljšanja kvaliteta na obostrano zadovoljstvo.

U budućnosti, PETICA PRINT ima za cilj da zadrži vodeću poziciju na tržištu offset, sito i digitalne štampe. Smatramo da je ovaj cilj ostvariv prvenstveno održavanjem i stalnim poboljšanjem kvaliteta štampanja, ali i profesionalnim odnosom prema poslu, bliskoj saradnji i razumevanju potreba klijenata.

Naši radovi